10.11.16

Φουλ του Ροζ! Β'

Β'μέρος

Κι αν αγαπάς το νέο trend με τους μονόκερους, τα λεγόμενα unicorns, τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτό που έχω να σου προτείνω.

Χρωματικά μένουμε στο ροζ (σε όλες του τις αποχρώσεις) και του προσθέτουμε το λαμπερό χρυσό σε μικρές δόσεις ή το αγαπημένο γκρι. 3-4 βασικά αντικείμενα διακόσμησης είναι αρκετά για να υποστηρίξεις το θέμα που επιλέγεις και ταυτόχρονα να εχεις τη δυνατότητα να τα ανανεώνεις όσο συχνά θες. Το υπόλοιπο δωμάτιο το διατηρείς σε τόνους του ροζ ή του γκρι εάν θες, με λευκά είδη & χαλάκια μονόχρωμα ή με ουδέτερα σχέδια, αλλά προσεγμένη υφή και ποιότητα.

Στα unicorns λοιπόν! Πανέμορφα χειροποίητα μαξιλάρια σε σχήμα unicorn (μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν διακόσμηση τοίχου/πόρτας εισοδου παιδικού δωματίου). Το αγαπημένο by heART (facebook: byheART.handmade & instagram: by_heart.handmade) με τις εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες είναι εδώ για να σου κατασκευάσει ότι έχεις φανταστεί. Κάνε κλικ στο link στο τέλος του post για να δεις όλες τις δημιουργίες τους. Γιρλάντες για να κρεμάσεις πάνω από το παιδικό κρεββατάκι, υφασμάτινες θήκες/τσάντες (και όχι μόνο -συγκεκριμένα εγώ στη δική μου έδωσα άλλη χρήση- αποθήκευσα εκεί καλτσάκια κτλ) και εννοείται θήκη βιβλιαρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: