20.5.19

“The Angel”


Κάπου στην όμορφη Κρήτη βρίσκεται μια υπέροχη παρέα δυο κοριτσιών, δυο καταπληκτικών δημιουργών, που συνέλαβαν και υλοποίησαν την πιο γλυκιά ιδέα. Έφτιαξαν με πολλή αγάπη το “The Angel” ένα εργαστήριο κατασκευής μικρών θαυμάτων.

Ένα από αυτά είναι η δημιουργία του Φύλακα-Αγγέλου κάθε μικρού παιδιού. Πρόκειται για τους μοναδικούς υφασμάτινους χειροποίητους Αγγέλους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Σε πλήθος χρωμάτων και σε διάφορα μεγέθη. Και εάν ρίξετε μια ματιά στη δουλειά της γλυκιάς αυτής ομάδας, θα δείτε και την υπόλοιπη συλλογή τους, επίσης χειροποίητη και βασισμένη στο ίδιο concept.

Δείτε ολοκληρωμένη τη συλλογή “The Angel” ΕΔΩ

Έλαβα και εγώ δυο πανέμορφους Φύλακες-Αγγέλους για τα κορίτσια μου & εντυπωσιάστηκα πολύ από την προσεγμένη συσκευασία. Κάθε Άγγελος έρχεται σε υπέροχο κουτί δώρου, διαθέτει επίσης υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς και φυλαχτό κρεμαστό για κάθε μανούλα. 

Με κάθε αγορά από το “The Angel” στηρίζουμε την Ελληνική σχολή «Λάρα» που εκπαιδεύει σκύλους οδηγούς τυφλών, καθώς και το πρόγραμμα «Βγαίνω δυνατός στην κοινωνία» του κέντρου ερευνών «Ρίζες» που στηρίζει παιδιά που ζουν υπό ιδρυματική φροντίδα, αλλά και όταν φύγουν από εκεί. 

Μια καταπληκτική ιδέα για δώρο με υπέροχο σκοπό, γιατί όλοι χρειαζόμαστε ένα Φύλακα-Άγγελο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: