4.12.16

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη!



Χεράκια παιδικά αποτυπώνουν σε ένα χαρτί επιθυμίες, όνειρα και ελπίδες. Με παραλήπτη τον πιο μαγικό παππού όλου του κόσμου. Τον αγαπημένο Άγιο όλων των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη. Μοναδικές παιδικές ευχούλες μαζεμένες σε λίγες γραμμές.

 Όλη η ιεροτελεστία αυτή είναι από μόνη της παραμυθένια. Γράψαμε και εμείς το δικό μας γραμματάκι σήμερα. Αύριο πρωί θα του βάλουμε γραμματόσημο, θα το ρίξουμε στο ταχυδρομικό κουτί με την ελπίδα να φτάσει στον προορισμό του και οι ευχές των μικρών μου να πραγματοποιηθούν. Η χαρά και η προσμονή στα μάτια της μεγάλης μου κόρης δεν περιγράφεται. Φαντάζομαι το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων να τρέχει χέρι χέρι με τη μικρή της αδερφή προς το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μαγική εικόνα...να ανοίγουν τα δώρα τους και τα ματάκια τους να λάμπουν από ευτυχία!

Ο Άγιος Βασίλης είναι μαγεία και ελπίδα! Είναι η προσωποποίηση της πιο σπουδαίας δύναμης που φωτίζει τις παιδικές ψυχούλες, της αγάπης. Ανήκω στην ομάδα του, όπως και κάθε άλλος γονιός που φροντίζει στη διατήρηση της ύπαρξης του. Με τις καρδιές γεμάτες αναλαμβάνουμε και εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τον Άγιο Βασίλη να φέρει εις πέρας το έργο του...

Εδώ μπορείς να βρεις διάφορους τύπους γραμμάτων για να επιλέξεις:
http://www.click-me.gr/ekpaideysi-menu/dimotiko-menu/giortes/xristoygenna/gramma-ai-vasili-m.html










Δεν υπάρχουν σχόλια: