17.12.17

15 πρωτότυπες ιδέες για εντυπωσιακά δώρα!

Κάπου πρόσφατα είδα ένα βιντεάκι με θέμα τύλιγμα χριστουγεννιάτικων δώρων single και μετά παντρεμένος με παιδιά. Το πριν ήταν ένας κύριος αραχτός στο σαλόνι με ένα ποτήρι κρασί, μουσική, τυλίγοντας δώρα για τους αγαπημένους του με μαεστρία...και το μετά...προσπαθώντας μάταια να τυλίξει ένα κάστρο παιδικό, καταλήγοντας σε ένα πρόχειρο περιτύλιγμα γεμάτο σελοτέιπ.

Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου φυσικά. Αλλά υπάρχει τρόπος όλα να γίνουν, τα μικρά μας να συμμετάσχουν και όλοι να το ευχαριστηθούμε. Προσωπικά εξαρχής τους ανακοινώνω οτι πρόκειται να είναι οι βοηθοί μου, βάζουν τις παιδικές ποδίτσες και ξεκινάμε.

Έχω συγκεντρώσει λοιπόν τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας καταρχήν με το περιτύλιγμα των δώρων (το περιεχόμενο...δική σας ευθύνη😚)

Χαρτί craft, χρυσό, γκρι σκούρο ή μαύρο, κουδουνάκια, σπάγγος κλασικός, χρυσός μαρκαδόρος, κορδέλες χρυσές, ασημί ή μαύρες (κατά προτίμηση υφασμάτινες) για εντυπωσιακούς φιόγκους, πέρλες, κουκουνάρια, κλαδάκια έλατου, γλειφιτζούρια μαγκουρίτσες (το γνωστό κόκκινο λευκό), καρτούλες λευκές, λίγο χρυσό glitter, μέχρι και gingerbread και αρκετή φαντασία!
















Photos: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια: