9.12.17

Top 3 ταινίες για το 2017!



Τα ιδανικά βράδια αυτού του μήνα έχουν τζάκι αναμμένο, στολισμένο δέντρο στο σαλόνι, φωτάκια παντού, ζεστό τσάι, καφέ, σοκολάτα κτλ κτλ και ένα καλό βιβλίο ή μια καλή ταινία!

Για βιβλία έχω να γράψω πολλά σε επόμενη ανάρτηση. Προς το παρόν όμως, σαν λάτρης του σινεμά, θα σας προτείνω τις δικές μου αγαπημένες από τη χρονιά που πρόκειται να αποχαιρετήσουμε σε λίγες ημέρες. Ένα top 3 για να ακριβολογώ. Η αλήθεια είναι, ότι δυσκολεύτηκα πολύ να διαχωρίσω τις top, καθώς θεωρώ, πως ελάχιστες ηταν οι παραγωγές φέτος που ήταν χάσιμο χρόνου και δεν άξιζε κανείς να παρακολουθήσει.

Ένα χρόνο πριν σε ανάλογη ανάρτηση μου, είχα ετοιμάσει το top 10 Χριστουγεννιάτικων ταινιών, που θεωρούνται classic. Απόλυτα ατμοσφαιρικές και στο κλίμα των γιορτών. Οπότε σας παραθέτω ΕΔΩ το σχετικό link αν δεν το έχετε διαβάσει.

Πάμε τώρα στο 2017... αρκετά καλή χρονιά με εξαιρετικές παραγωγές. Ξεκινώ λοιπόν.

Murder on the Orient Express

Βασισμένο στο παγκοσμίως γνωστό, ομώνυμο αστυνομικό μυθιστόρημα της Agatha Christie, που γράφτηκε και δημοσιεύθηκε το 1934. Η πρώτη μεταφορά του έργου στον κινηματογράφο έγινε το 1974 με πληθώρα διάσημων ηθοποιών, όπως Ingrid Bergman, Albert Finney, Lauren Bacall.
Η νεότερη λοιπόν εκδοχή του διακρίνεται για το επίσης εξαιρετικό cast. Johnny Depp, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Michelle Pfeiffer και ένα υπέροχο Kenneth Branagh στο ρόλο του επιθεωρητή Ηρακλή Πουαρό. Μια ταινία μυστηρίου λοιπόν, με μπαρόκ αισθητική, ωραία σκηνοθεσία και ιδιαίτερες ερμηνείες, σε βάζει πολύ εύκολα και γρήγορα στο κλίμα.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας ΕΔΩ

Blade Runner 2049

Μην μπερδευτείτε, δεν πρόκειται για remake του αριστουργήματος του Ridley Scott, αλλά για συνέχεια της ιστορίας, 30 χρόνια αργότερα. Ryan Gosling, Harrison Ford και Jared Leto μαζί με το υπόλοιπο, ομολογουμένως, εμπνευσμένο cast, αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν σε μια ταινία γεμάτη δράση.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας ΕΔΩ

Beauty and the Beast 

Αυτή την ταινία την αγαπήσαμε. Θες η γλυκύτατη Emma Watson, θες η αγάπη μας για τις νοσταλγικές, ρομαντικές ιστορίες, πραγματικά είναι από τις πλέον λατρεμένες μου. Με ηθικό δίδαγμα, μια ταινία ευχάριστη, με δομημένη πλοκή και αξέχαστη μουσική.

Δες το trailer της ταινίας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: