16.1.18

Ιδέες για την πιο cozy χειμωνιάτικη διακόσμηση!

Μέσα Ιανουαρίου και έχουμε ακόμα αρκετό καιρό, μέχρι να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα. Γι 'αυτό και πρέπει να διατηρήσουμε το σπίτι μας σε ανάλογο ύφος. Ειδικά τώρα που όλοι (οκ όχι όλοι) ξεστολίσαμε, ο χώρος μοιάζει αρκετά άδειος. Δες λοιπόν ορισμένες ιδέες για υπέροχη χειμωνιάτικη διακόσμηση.

Τα κεριά έχουν την τιμητική τους, συνδύασε τα με φυσικά υλικά, κουκουνάρια, κλωνάρια από έλατο, ακόμη και κομμάτια κορμών και διακόσμησε με αυτά το τραπέζι σου.






Επίσης, τα φανάρια είναι μια πολύ ωραία ιδέα, για μέσα ή ακόμα και έξω από το σπίτι (βεράντα, κήπος, είσοδος). Διακόσμησε τα ανάλογα, βάλε μέσα μεγάλα λευκά κεριά και δημιούργησε την πιο όμορφη ατμόσφαιρα.


Το ότι πέρασαν τα Χριστούγεννα, δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα αγαπημένα μας φωτάκια μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν τρόποι να τα χρησιμοποιήσεις και να εξασφαλίσεις την πιο cozy χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα μέσα στο σπιτικό σου. Σε μεγάλα βάζα παρέα με κουκουνάρια ή μεγάλες λευκές ξύλινες μπάλες. Ή εντελώς μόνα τους σε παράθυρα, ράφια, πάνω σε μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου.




Photos/Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια: