5.5.18

Το γεμάτο unicorns party γενεθλίων μας!


Μια εβδομάδα πριν γιορτάσαμε τα γενέθλια των κοριτσιών μας! Είναι ανοιξιάτικα μωρά και τα δυό! Με ένα μήνα διαφορά και 2 χρόνια! Οπότε κάνουμε έναν εορτασμό! Ένα ωραίο party γενεθλίων για να χαρούν & να διασκεδάσουν μαζί! Φέτος λοιπόν αποφασίσαμε (ναι ναι όλοι μαζί), το θέμα του party να είναι τα πολυαγαπημένα Unicorns!!! Έπεσαν στο τραπέζι διάφορες ιδέες, αλλά αυτή ήταν με διαφορά η επικρατέστερη! Στόχος λοιπόν ήταν το party μας να είναι μαγικό, γεμάτο μονόκερους & ουράνια τόξα!


Παραγγείλαμε τα πανέμορφα και γευστικότατα γλυκίσματα του candy bar από το αγαπημένο The Sugar Tales. Μπορείτε να δείτε όλες τις  δημιουργίες τους ΕΔΩ

Αξεσουάρ, banners & μπαλόνια, από το Teleio Party. Έχουν οτιδήποτε χρειάζεται κανείς για την οργάνωση ενός αξέχαστου party. Μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Και τέλος οι απίθανες φρεσκότατες Unicorn τούρτες μας από «Τα γλυκίσματα Βούλγαρη».
Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Έχω και 3 τέλεια DIY με τα οποία ασχολήθηκα εγώ. Το ουράνιο τόξο από μπαλόνια με το stand για τα δωράκια των προσκεκλημένων μας. Οι προσκλήσεις μας & οι diy σακκούλες για το κάθε δωράκι ξεχωριστά! Επιφυλάσσομαι άμεσα σε επόμενη ανάρτηση να σας γράψω αναλυτικά για το καθένα.

Προς το παρόν σας παραθέτω φωτογραφίες από το party μας. Περάσαμε υπέροχα, αξέχαστα!
















2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πόσο όμορφα όλα! ! Να σας ζήσουν! !

daphnie είπε...

Τι όμορφα που είναι! Μα σε τέτοιες εκδηλώσεις αυτό που είναι πιο όμορφο είναι το χαμόγελο των παιδιών που τα βλέπουν όλα έτσι και ξετρελαίνονται! :)