28.11.18

5 παιδικές ταινίες για να παρακολουθήσεις μέσα στις γιορτές!


Έρχεται ο Δεκέμβριος και οι γιορτές κι όλοι λίγο πολύ, θα έχουμε παραπάνω ελεύθερο χρόνο. Οπότε μια καλή ιδέα είναι να παρακολουθήσουμε παιδικές ταινίες μαζί με τα ζουζούνια μας, σαν παιδιά και εμείς. Να σου πω ότι προσωπικά το απολαμβάνω πάρα πολύ, τρελαίνομαι να χαζεύω τις αντιδράσεις των κοριτσιών, να απαντάω σε ερωτήσεις τύπου μαμά γιατί αυτό κτλ κτλ. Άσε που εμείς έχουμε και το άλλο, αν μας αρέσει η μουσική μιας ταινίας, το γυρίζουμε σε mini party.

Πάμε λοιπόν να δούμε 5 παιδικές ταινίες, που ίσως να μην έχεις προλάβει να δεις, καθώς είναι παραγωγές 2018. Οι 2 είναι ακόμη τόσο φρέσκιες και καινούργιες, μόλις λίγων ημερών και μπορείς να τις  παρακολουθήσεις μόνο στα cinema. Και μια (Mary Poppins Returns) αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο!

Early Man

Ο Dug, ένας προϊστορικός άνθρωπος των σπηλαίων, ενώνει τη φυλή του για να σώσει το σπίτι τους από έναν ισχυρό εχθρό της χάλκινης εποχής, τον Lord Nooth.
Μπορείς να πάρεις μια γεύση από την υπέροχη αυτή ιστορία ΕΔΩ

Mary Poppins Returns (Disney)

Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, οι ενήλικες πλέον Jane και Michael Banks, μαζί με τα τρία παιδιά του Michael, δέχονται μια επίσκεψη από την πρώην νταντά τους.
Μια κλασική ιστορία που θα σε ταξιδέψει. Μπορείς να δεις το trailer ΕΔΩ

Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald

Λίγους μήνες αφότου ο Newt Scamander βοήθησε να αποκαλυφθεί και να συλληφθεί ο Gellert Grindelwald, ο σκοτεινός μάγος έχει κατορθώσει να αποδράσει και συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο παιδικός του φίλος, ο Albus Dumbledore, ο οποίος θα χρειαστεί τη βοήθεια του Newt.
Μαγική ταινία, γεμάτη φαντασία, μπορείς να απολαύσεις το trailer ΕΔΩ

The Nutcracker & the Four Realms (Disney)

Η Clara, ένα νεαρό κορίτσι, μεταφέρεται σε έναν μαγικό κόσμο, όπου εξελίσσεται μια μάχη ανάμεσα σε στρατιώτες από Gingerbread και ένα στρατό ποντικών.
Μια πολύ γλυκιά ιστορία με ξεχωριστούς χαρακτήρες. Μπορείς να πάρεις μια γεύση ΕΔΩ


Incredibles 2 (Disney_Pixar)

Ο Bob Parr (Mr.Incredible) μένει σπίτι για να φροντίσει το γιό του, ενώ η σύζυγός του Helen (Elasticgirl) αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο. Εκπληκτική ιστορία με τους πιο απίθανους ήρωες. Δες το trailer ΕΔΩ

Ελπίζω να απολαύσεις τις επιλογές μου.

Αγγελική 

Δεν υπάρχουν σχόλια: