7.12.18

Γκριντς: Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων!



Ο κατεργάρης Γκριντς, είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ αγαπημένος κινηματογραφικός χαρακτήρας, που πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας στις 28 Δεκεμβρίου 1966 και αποτελεί έναν από τους διασημότερους ήρωες του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Dr. Seuss.

Μόλις πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, η χριστουγεννιάτικη ιστορία του πιο γλυκού κατεργάρη όλων των εποχών! Με πραγματικά εξαιρετική εικονογράφηση σε λευκό, μαύρο και κόκκινο. Κάθε σελίδα και μια πανέμορφη εικόνα! Ένα μικρό απολαυστικό ταξίδι στην Κάποιων-πόλη! Με τον Γκριντς να προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει τα Χριστούγεννα!
Ένα απόλυτα εορταστικό παιδικό βιβλίο, απαραίτητο για κάθε βιβλιοθήκη! Και ιδανική πρόταση για δώρο! Ότι πρέπει για τις ημέρες αυτές!

Αν μας ακολουθήσεις στο Instagram ΕΔΩ  μπορείς να πάρεις μέρος και στο giveaway!  Με δωράκι το υπέροχο  αυτό βιβλίο σε ένα τυχερό από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Εχτές 6 Δεκεμβρίου ήταν και η κινηματογραφική πρεμιέρα της όμορφης αυτής ιστορίας. Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τη χαρακτηριστική φωνή του Γ. Καπουτζίδη δανεισμένη
στο άτακτο γκρινιάρη Γκριντς! Ευκαιρία λοιπόν να την απολαύσετε!

Καλή ανάγνωση λοιπόν!






Δεν υπάρχουν σχόλια: