6.7.18

Product Review: Attipas το απαραίτητο ανατομικό παπουτσάκι!


Αν έχεις ταξιδέψει στο εξωτερικό πρόσφατα ή έστω αν παρακολουθείς ξένα μαμαδο-blogs, τότε σίγουρα έχεις δει τα πιο όμορφα, μα ταυτόχρονα τόσο πρακτικά και απόλυτα ανατομικά παπουτσάκια Attipas.

Πρωτοεμφανίστηκαν το 2011 και από τότε έχουν κυριολεκτικά κλέψει καρδιές. Κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σε πάνω από 50 διαφορετικά σχέδια.




Για να χαρείς λοιπόν, να σου πω ότι πλέον υπάρχουν διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Κατασκευάζονται στην Κορέα και έχουν σχεδιαστεί μετά από έρευνα και ανάπτυξη 7 ετών σε συνεργασία με το Motor Development Center του Πανεπιστημίου της Seoul. 


 

Τα Attipas είναι το πλέον απαραίτητο ανατομικό παπούτσι, τόσο για τα πρώτα βήματα των μωρών αλλά και για παιδάκια έως 4ετών. Είναι ελαφριά και εύκαμπτα, δίνουν την αίσθηση κάλτσας. Προσφέρουν τη μέγιστη  ελευθερία στην κίνηση των δακτύλων για τη βέλτιστη ανάπτυξη του ποδιού. Ενθαρρύνουν την υγιή ανάπτυξη του βρεφικού και νηπιακού ποδιού και προστατεύουν προσφέροντας παράλληλα την κοντινή επαφή του ποδιού με το έδαφος. 

Μπορεί να φορεθεί τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπίτι. Ότι πρέπει για τον κήπο, τη βεράντα, τον παιδότοπο και τις βόλτες. Πλένεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και αποτελεί την ιδανική λύση για παιδικά πάρτυ και φιλικά σπίτια, καθώς έχει αντιολισθητικό πάτο. Επίση, μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου καθώς διπλώνονται.

Κατασκευασμένα από 100% ασφαλή υλικά, απολύτως μη τοξικά και εντελώς φιλικά για το δέρμα των παιδιών μας. Σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς που θα καλύψουν και την πιο απαιτητική μανούλα. 

Αν θες να ανακαλύψεις την ολοκληρωμένη συλλογή των Attipas μπορεί να επισκεφθείς
το επίσημο e-shop της εταιρείας στην Ελλάδα www.attipas.gr/

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα ξετρελαθείς, όπως και εμείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: