14.9.18

Product Review: BIOSELECT! Οργανικά καλλυντικά για εμάς & τα μωρά μας!


Προσωπικά δεν ήταν λίγες οι φορές που έψαχνα απεγνωσμένα να βρω 100% οργανικά καλλυντικά για μωρά, παρόλη την έρευνα μου, ελάχιστες φορές έβρισκα αυτό που έψαχνα. Όταν λέμε 100% οργανικά εννοούμε καταρχήν χωρίς παράγωγα πετρελαίου, χωρίς συνθετικά, χημικά, parabens και οτιδήποτε θα πρέπει να γνωρίζεις τουλάχιστον βασική χημεία για να το αναγνωρίσεις ως συστατικό.
Οργανικό σημαίνει βασισμένο σε φυσικά συστατικά, χωρίς όλα τα παραπάνω.

Και ναι υπάρχει μια εταιρεία, από τις λίγες στην ελληνική αγορά, με πλήρη σειρά προϊόντων από οργανικά καλλυντικά περιποίησης δέρματος. Με ολοκληρωμένη σειρά, για τον άνδρα, τη γυναίκα, το μωρό.

Η Bioselect είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα την Κρήτη και συγκεκριμένο το Ρέθυμνο.
Πιστοποιημένη από το διεθνή οργανισμό ICEA. Δραστηριοποιείται από το 2002, στην παραγωγή και
εμπορία των προϊόντων της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή η Bioselect έχει παρουσία σε πλήθος χωρών, όπως Ρωσία, Ιταλία, Νορβηγία, Δανία, Γερμανία, USA, Αγγλία, Κύπρο, Πολωνία, Ισπανία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Αυστρία και Γαλλία.

Στην Ελλάδα μπορεί κάνεις εύκολα να παραγγείλει από το επίσημο site της εταιρείας www.bioselect.gr

Με αγάπη, σεβασμό για το περιβάλλον και την Κρητική γη, η Bioselect χρησιμοποιεί μόνο φυσικά προϊόντα για την παραγωγή της ομολογουμένως πλήρους σειράς καλλυντικών της.

Το Κρητικό αρωματικό φυτό με θεραπευτικές ιδιότητες Δίκταμο, καθώς και το ελληνικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο παντρεύτηκαν και δημιούργησαν τη Δικταμέλια, η οποία αποτελεί τη βάση πολλών προϊόντων της Bioselect. Το μέλι, το χαμομήλι και το μελισσόκερο είναι κάποια ακόμα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε πολλά από τα προϊόντα.

Εμείς λοιπόν εχτές δοκιμάσαμε το “Baby’s Shampoo & Shower Milk” με Δικταμέλια και χαμομήλι.
Καταρχήν ενθουσιάστηκα από το άρωμα του και την κρεμώδη σύνθεση του. Επίσης ξεβγάζεται εύκολα και αφήνει ένα δερματάκι απαλό και μοσχομυριστό. Λυπάμαι που δε μπορώ να περιγράψω το άρωμα αυτό με λόγια, αλλά φανταστείτε ένα συνδυασμό χαμομήλι, νερό λουλουδιών και το υπέροχο  χαρακτηριστικό άρωμα του δικτάμου. Το ίδιο ισχύει και το δεύτερο προϊόν “Baby’s Soft Baby Lotion”. Το απαλό γαλάκτωμα σώματος με Δικταμέλια, έλαιο καλέντουλας και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ένα υπέροχο άρωμα και μια εξαιρετική υφή.

10’ με τόνο λοιπόν από εμάς στα καλλυντικά της Bioselect, για όλους τους παραπάνω λόγους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: