3.9.18

Product Review: Είμαι Μπάρα!


Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, γιατί σήμερα θα σας παρουσιάσω τις πιο υγιεινές, αλλά ταυτόχρονα σούπερ γευστικές μπάρες! Όχι δε μιλάμε για τις συνηθισμένες μπάρες εμπορίου, αλλά για ένα 100% ελληνικό προϊόν από άριστες πρώτες ύλες, με πλούσια γεύση και υφή.

Μπάρες βρώμης με 42% περιεκτικότητα σε ελληνικό μέλι και 37% φυσική βρώμη. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρώματα και χωρίς πρόσθετη γλυκόζη.

Οι “Είμαι Μπάρα” είναι ότι η ιδανική επιλογή για το σχολείο, το γραφείο, πριν ή μετά το γυμναστήριο! Είτε για το πρωινό μας, καθώς αποτελεί εξαιρετική φυσική πηγή ενέργειας για να ξεκινήσει σωστά η ημέρα μας!

Σε 5 γεύσεις για να επιλέξεις!

•Banoffee
•Lemon pie
•Cheesecake
•Μαύρη σοκολάτα
•Σύκο & Δαμάσκηνο

Προσωπικά έχουμε συμπεριλάβει τις συγκεκριμένες μπάρες βρώμης στην οικογενειακή διατροφή μας. Καταρχήν οι μικρές λάτρεψαν την απίθανη γεύση τους, αλλά και ο μπαμπάς μας βρήκε την ιδανική λύση για ένα boost ενέργειας πριν και μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Μέλι και βρώμη ο συνδυασμός που σε γεμίζει με ενέργεια, μεταλλικά στοιχεία, όπως κάλιο, ασβέστιο, χλώριο και νάτριο, τα οποία βοηθούν στη λειτουργία των κυττάρων. Αλλά και θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά.

Μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ

Οι μπάρες διατίθενται αυτή τη στιγμή σε επιλεγμένα καταστήματα. Σύντομα θα βρίσκονται σε περισσότερα σημεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: