18.5.19

«Κέᾰρ» Product review: Τα καλλυντικά της καρδιάς μας!


Δοκίμασα πρόσφατα προϊόντα από την εταιρεία καλλυντικών «Κέαρ» που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει καρδιά και πραγματικά ενθουσιάστηκα.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα την κρέμα προσώπου/face balm κατά της γήρανσης με αντιοξειδωτικό ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, καλέντουλα & πρόπολη. Και το ενυδατικό σαπούνι Mastic με ελληνική μαστίχα. Η αξεπέραστη υφή τους αλλά και τα άμεσα εμφανή αποτελέσματα με κέρδισαν.

Μου παρείχαν την απαραίτητη ενυδάτωση καθώς το πρόσωπο μου είναι αρκετά ξηρό. Επίσης παρατήρησα ότι βοήθησαν πολύ στην κάλυψη των λεπτών γραμμών της επιδερμίδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου. Σε υπέροχη συσκευασία με αρχαία ελληνικά σύμβολα και χρώματα, συνδυάζουν την μοντέρνα τεχνογνωσία με την εμπειρία χρόνων


Είμαι σίγουρη ότι τα καλλυντικά «Κέαρ» θα τα αγαπήσεις και εσύ, γιατί είναι αγνά, αποτελεσματικά και βασισμένα σε φυσικά συστατικά, όπως κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, δραστικά βότανα και αιθέρια έλαια. Παράγονται σε πιστοποιημένα εργαστήρια, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από εγκεκριμένες πρώτες ύλες που επιλέγουν από οικογενειακά αγροκτήματα.

Τα βρίσκετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: